Snapdragon 8 Gen 3 har ett officiellt releasedatum: den nya generationen kommer

Snapdragon 8 Gen3

Qualcomm meddelade att den nya generationen smarttelefonchipset äntligen är här: Snapdragon 8 Gen3 kommer att avtäckas officiellt kl slutet av oktober i den exotiska miljön Hawaii, där det amerikanska företaget kommer att hålla en speciell snapdragon toppmöte. Vid det tillfället kommer de förmodligen också att vara namnen på de märken som blir de första att ta till sig det nya Qualcomm-chipsetet.

Snapdragon 8 Gen 3 kommer att presenteras på Hawaii i slutet av oktober

Snapdragon 8 Gen3

Nu är det officiellt, efter att de många ryktena om det återkommit, Qualcomm bekräftade presentationen av den nya Snapdragon 8 Gen3 att hållas härnäst 24 oktober 2023 a Maui, Hawaii. Under detta Snapdragon Summit kommer det amerikanska företaget att visa potential av den nya styrkretsen med demo på plats, i hopp om att några nya också ska visas flaggskepp anländer förmodligen samtidigt.

Snapdragon 8 Gen3 kanske inte är den enda huvudpersonen i händelsen: i själva verket förväntas de andra annonser av Qualcomm, även om det för närvarande finns få detaljer om det. Tiden är därför satt till slutet av oktober då vi äntligen får reda på om riktmärkena för nästa generations chipset de är verkligen för bra för att vara sanna.

Under tiden, MediaTek har redan bekräftat Dimensitet 9300, eller chipsetet som lovar att bli huvudantagonisten för 2023/2024 av Snapdragon 8 Gen3.

⭐️ Upptäck bästa erbjudandena online tack vare vår exklusiva Telegram-kanal.