Samsung Galaxy Tab S9 kan komma i en ny färg

Samsung Galaxy Tab S9

Under dessa timmar har ny information läckt ut på nätet om en eventuell opublicerad färgning av Samsung Galaxy Tab S9, den nya surfplattan från det koreanska företaget väntas på marknaden i tre olika modeller. Enligt informationen som publicerats av en välkänd insider kan Tab S9 vara färgad av en ny färg vid den officiella lanseringen.

Samsung Galaxy Tab S9 är färgad av beige: ny prisinformation

Samsung Galaxy Tab S9

Roland Quandt, en mycket pålitlig insider, delade lite ny information om det nya på Twitter Samsung Galaxy Tab S9, antyder ankomsten av en ny färg och det möjliga priset. Andra När t den nya surfplattan för det mest kända koreanska företaget kommer att färgas med Beige, senare kostar mer än 1000 dollar.

En elegant färg som skulle komplettera de tidigare: Gold, Mystiskt brons e Rosa guld. Beige kan komma att se mer ut som färgen på iPad Air nu, mycket mer grått än gult.

Det är stor förväntan inför den nya serien Samsung-surfplatta, men för närvarande finns det fortfarande ingen information om vad som kan vara ett eventuellt startfönster. Vi får nog vänta IFA 2023 i Berlin innan de kunde röra det koreanska företagets nyheter på egen hand.

⭐️ Upptäck bästa erbjudandena online tack vare vår exklusiva Telegram-kanal.