Xiaomi presenterar smarta glasögon för att lyssna på musik utan hörlurar

Xiaomi Mijia smarta ljudglasögon

Xiaomi har nyligen presenterat en ny produkt som ska förenkla att lyssna på musik utan att behöva bära hörlurar. Xiaomi Mijia smarta ljudglasögon är en 2 i 1 enhet: å ena sidan ett snyggt par synglasögon för vardagsbruk, å andra sidan en kraftfull ljudsystem som använder benledning för att spela vår favoritmusik på bluetoothutan att bära hörlurar.

Xiaomis nya 2-i-1-enhet: de snygga glasögonen som spelar musik med benledning

Xiaomi Mijia smarta ljudglasögon

Xiaomi Mijia smarta ljudglasögon de har en snygg design och en vikt av 38 gram, tyngre än klassiska glasögon men av en god anledning. Gömt inuti ramens skalmar är ett kraftfullt benledningsljudsystem som tack vare anslutningen bluetooth kan ansluta till smarttelefonen och spela vår favoritmusik. Glasögonen är även utrustade med microfono, för att ringa handsfree och utan att någonsin bära headsetet.

Denna nya enhet smarta är utrustad med en batteria kan leverera upp till 7 timmar av samtalstid, medan du kommer till 10 timmar om du bara vill lyssna på musik. Sammantaget garanterar glasen upp till 22 timmar av daglig autonomi och kan vara i beredskap en hel vecka. Stavarna är utrustade med 30 mm beröringsyta för gestkontroller, medan det är möjligt att dra fördel av dubbel anslutning Bluetooth för att koppla glasögonen till två enheter samtidigt.

Xiaomi Mijia smarta ljudglasögon

Xiaomi Mijia smarta ljudglasögon kommer att finnas tillgänglig från och med nästa juni 9 i Kina till ett pris av ca 125 € (899 yuan). För tillfället har det kinesiska företaget inte meddelat detaljer för en eventuell internationell marknadsföring av produkten. Vi måste vänta på det officiella releasedatumet för att ta reda på om den här nya enheten också kommer att anlända till väst.

För närvarande är denna produkt ännu inte tillgänglig för försäljning online i de mest populära butikerna och i Italien. Så fort det är så hittar du det på GizDeals till bästa pris, så prenumerera på vår Telegram-kanal som du kan se nedan med de senaste erbjudandena och på sidan  Facebook för alla erbjudanden till lägsta pris!
⭐️ Upptäck bästa erbjudandena online tack vare vår exklusiva Telegram-kanal.