InMotion Climber recension: skotern med dubbla motorer som inte är rädd för klättringar

INMOTION Climber recension bästa elektriska skoter med dubbla motorer

Med sina två 450w motorer (och 750w topp), en ram som kan bära en maximal vikt på 130 kg och förmågan att klättra upp till 36 %,InMotion klättrare det är en av de mest kraftfulla skotrar som för närvarande kan köpas som fortsätter att perfekt följa märkets filosofi, d.v.s. producera skotrar, motorcyklar och elcyklar som sticker ut för sin uppmärksamhet på detaljer, konstruktionskvalitet och motorkraft.

Vi har provat det ett tag och vi är redo att berätta alla dess för- och nackdelar.

InMotion Climber Review: adjö uppförsbackeproblem

InMotion Climber videorecension

Unboxing och redigering

Förutom praktiskt taget alla elektriska skotrar, även deInMotion klättrare den kommer ut ur förpackningen redan monterad och av denna anledning är förpackningens dimensioner ganska skrymmande. Allt du behöver göra är att svetsa styret till den vertikala strukturen med fyra skruvar, med hjälp av monteringssats medföljer, montera stativet och ladda upp skotern med strömförsörjningen som kommer ut ur förpackningen och som har en italiensk kontakt.

Specifikationer

  • Motoreffekt: 2x450W (borstlös typ med 750w topp);
  • Maxhastighet: 25 km/h;
  • Batteri: 533 Wh;
  • Däck: 10 tum;
  • Tre reslägen;
  • LED-frontljus;
  • Ram av aluminiumlegering;
  • Mått i öppet läge: 116 x 51 x 119,5 cm.

Design och material

Ur estetisk, design- och materialsynpunkt är det första som sticker ut när man tittar påInMotion klättrare dess väsentlighet märks omedelbart. Hela skoterns struktur är ogenomskinlig grå till färgen, och jämfört med de allra flesta elektriska skotrar har alla onödiga komponenter lagts åt sidan.

Kabelhanteringen är utmärkt, vilket praktiskt taget döljer de allra flesta kablar, och styret är av rätt storlek som alltid är bekvämt och stabilt. Plattformen har också rätt storlek, och närvaron av en hel serie orangea inlägg gör denna skoter elegant men samtidigt sportig.

Måttmässigt är vi medelmåttiga men med tanke på storleken (den är 116 x 51 x 119,5 cm stor) och vikten är den verkligen inte bland de mest kompakta som finns. Kort sagt, om företaget hade tänkt på en lite större plattform kanske det hade varit lite bättre.

INMOTION Climber recension bästa elektriska skoter med dubbla motorer

Poco dåligt dock, eftersom ramen är styv och stabil och även tack vare de 10" innerslangshjulen när du körInMotion klättrare du har omedelbart en bra känsla av soliditet trots avsaknaden av något varningssystem.

Varför inte, denInMotion klättrare Den har ingen stötdämpare och detta är, enligt min mening, den största bristen med denna modell: även om hjulen gör ett bra jobb, tenderar denna skoter att drabbas lite av stötar från vägytan och jag är övertygad om att om märket hade tänkt på en lösning i den här meningen, vi skulle förmodligen ha pratat om ett bästa köp.

INMOTION Climber recension bästa elektriska skoter med dubbla motorer

En lysdiod har integrerats i den främre delen av styret som kan avge en bestämt skarp ljusstyrka på natten, och låssystemet är också ganska enkelt att använda: att öppna och stänga skotern är mycket intuitivt, och mekanismen är inte bara enkel att använda. användning, men också solid och säker.

I mitten av styret finns en display på vilken du kan kontrollera all information som rör skotern som, ja, kan ses ganska bra i solljus, men som är täckt av ett lager av blank plast som lider lite av reflexer .

INMOTION Climber recension bästa elektriska skoter med dubbla motorer

Slutligen, denInMotion klättrare den är inte utrustad med riktningsvisare, och detta är en brist som märks särskilt på stadsvägar, där denna detalj nu har blivit en nödvändighet.

Motorkraft

För att animeraInMotion klättrare, två 450w motorer (med 750w topp) placerade i båda hjulen tar hand om det. Och jag ska säga er: denna skoter är en piece of cake. I "S"-läget, vilket är det som märket endast rekommenderar till "professionella förare", kan denna skoter nå 0 till 25 km i poco mer än 3 sekunder. Motorerna kan ta den upp till 38 km/h, men i Italien kommer den att vara begränsad till 25 km/h.

INMOTION Climber recension bästa elektriska skoter med dubbla motorer

Du kommer därför att fråga dig själv vad som är poängen med all denna kraft om skotern kommer i begränsad omfattning, men det är lätt att säga: tack vare dess motorer,InMotion klättrare den klarar en maximal belastning på 130 kg och klättring på 36 %. Kort sagt, det tar dig överallt utan minsta problem.

Bromssystemet är också utmärkt. Baktill finns en skivbroms medan det framtill finns en motorbroms. Den elektriska bromsen kan aktiveras automatiskt om du går i nedförsbacke eller om du överskrider maxhastigheten, och även om det ibland kan verka för "invasivt", gör den faktiskt sitt jobb bra. I ett nötskal, du måste bara vänja dig vid dess närvaro.

INMOTION Climber recension bästa elektriska skoter med dubbla motorer

Vridmomentfördelningen är bra och även om den undviker att skotern, särskilt i starten, tenderar att accelerera maximalt direkt, kan den ändå garantera en bra dragkraft som definitivt får dig att känna kraften i motorn.

Det finns då 2 lägen tillgängliga: Standardläge (D) och Sportläge (S). Närvaron av gångläget är också mycket välkommet: på detta sätt, när du behöver trycka på enheten, kommer motorn att hjälpa hela proceduren.

ansökan

Samt alla märkets skotrar, även denInMotion klättrare den måste aktiveras via den egenutvecklade smartphone-appen, tillgänglig för både iPhone och Android. I ett nötskal är detta en av de typiska applikationerna som har följt med den här typen av elektriska skotrar under en tid nu, vilket faktiskt inte reserverar några särskilda överraskningar även med denna modell.

Genom applikationen kan vi få tillgång till viss information som laddning och autonomi i återstående km, såväl som tillryggalagda km och en hel rad data som rör användningen av skotern. Du kan också hålla ett öga på att spela in dina körsessioner, eller besluta dig för att delta i företagets community, vars medlemmar delar alla sina körsessioner: för denna funktion måste du gå in i avsnittet "Moments".

För att vara ärlig så är det en välskött applikation med fler funktioner än de som vanligtvis finns i appar av den här typen, huvudproblemet med hela InMotion-systemet är att de inte tänkte översätta applikationen till andra språk som inte är engelska . Medlidande.

INMOTION Climber recension bästa elektriska skoter med dubbla motorer

Genom appen är det också möjligt att aktivera ett elektroniskt låsläge, med vilket skotern vid beröring eller flytta kommer att avge ett larmljud och inte aktiveras, och genom inställningarna är det möjligt att bestämma om man ska tillåta anslutning till enheten också av andra personer eller blockera den på den första smartphone som används tillsammans.

Batterilivslängd

Batteriet avInMotion klättrare det är en 533 Wh som fungerar på 54 volt och ska enligt företaget garantera en räckvidd på runt 50 kilometer på en enda laddning. I mina tester, utan att oroa mig för mycket om energibesparingar, lyckades jag ta mig igenom det poco mindre än 40. Självklart är autonomi en faktor som beror mycket på typen av körning, din vikt och förekomsten av upp- och nedgångar, men även om jag inte kunde nå den deklarerade autonomin känner jag inte för klagar.

INMOTION Climber recension bästa elektriska skoter med dubbla motorer

Laddningstiderna är dock ganska långa: för en komplett laddning från 0 till 100 % tar det cirka 9 timmar med laddaren som medföljer i förpackningen.

Pris och överväganden

Om du letade efterInMotion klättrare på Amazon skulle du hitta den till rea till ett pris som är högre än 1100 euro. Lyckligtvis kan du dock via rutan nedan köpa den direkt från varumärkets officiella webbplats, betalar 849,00 euro med rabatt.

INMOTION Climber recension bästa elektriska skoter med dubbla motorer

Och du förstår, enligt min mening är en av de starka sidorna med denna skoter dess mångsidighet. Det är en mycket kraftfull modell, men den passar alla: både expert och icke-expert förare, både smala och mer robusta människor. Dess egenskaper tillsammans med dess robusthet gör den därför perfekt för stadsresor även när den transporteras med kollektivtrafik.

De enda verkliga nackdelarna är frånvaron av körriktningsvisare och eventuellt stötdämpande system, men det är också sant att om märket hade integrerade stötdämpare, skulle skoterns totala vikt ha ökat avsevärt.


OBS! Om du inte ser rutan med koden eller länken till köpet råder vi dig att inaktivera AdBlock.

http://InMotion%20Climber%20|%20Sito%20ufficiale

Köp InMotion Climber till rabatterat pris direkt från märkets officiella hemsida!

Snarare Mindre
LinkedIn

Köplänkarna i den här artikeln genererar en liten provision för GizChina.it. Ta reda på alla detaljer qui.

⭐️ Upptäck bästa erbjudandena online tack vare vår exklusiva Telegram-kanal.