Kalla det inte hopfällbart: Xiaomi MIX Fold 4 kommer att bli en kameratelefon

xiaomi mix fold 4 kamera

10 / 02 uppdatering: en läckare pratar om den fotografiska sensorn i Xiaomi MIX Fold 4, hitta detaljerna i artikeln.

Utvecklingen av vikbara smartphones, som i fallet med nästa Xiaomi MIX Fold 4, flyttar också uppmärksamheten till kvaliteten på deras fotocamera. De första vikbara modellerna var långt ifrån att erbjuda samma fotografiska kvalitet som toppmodellerna med mer traditionella former, trots deras högre kostnad. Med de senaste generationerna ser vi större uppmärksamhet på multimediasektorn, och en mycket tekniskt utrustad Xiaomi-hopfällbar förväntas.

En läcka avslöjar hur den hopfällbara Xiaomi MIX Fold 4-kameran skulle göras

Xiaomi MIX Fold 4
Krediter: Xiaomi

Ryktena rapporteras av den historiska läckaren Digital Chat Station, som på sina sociala sidor talar om en Xiaomi MIX Fold 4 som skulle ha en fyrdubbel kamera Leica da 50 + 50 + 50 + 50 MP, mer avancerad än 50+12+10+10 MP en av dess föregångare MIX Fold 3. När det gäller huvudsensorn antyder läckaren Kartikey Singh att den inte är producerad av Sony utan snarare tillhör sortimentet Ljusjägare, som ses ovan Xiaomi 14 Pro e Redmi K70 Pro.

Konfigurationen skulle inte ändras när det gäller brännvidd: förutom den nu klassiska ultravidvinkeln skulle det finnas två teleobjektiv, varav en med struktur periskopiell; som på MIX Fold 3, men denna gång med sensorer med högre upplösning, till förmån för kvaliteten på de tagna bilderna.

På tal om teknisk data vet vi redan att Xiaomi MIX Fold 4 skulle ha top-of-the-line specifikationer, med början från närvaron av den senaste Qualcomm SoC Snapdragon 8 Gen4 passerar genom stora nyheter för kroppen och gångjärnet. Presentationsdatumet är ännu inte satt men förväntas till Q2 2024, kanske med Global tillgänglighet och tillsammans med den första vipptelefonen Xiaomi MIX Flip.

Du vet att vi också är på WhatsApp? Prenumerera på kanalerna nu GizChina.it e GizDeals att alltid hålla dig informerad om aktuella nyheter och de bästa erbjudandena på webben!

⭐️ Upptäck bästa erbjudandena online tack vare vår exklusiva Telegram-kanal.