Xiaomi Pad 6S Pro: en ny surfplatta kommer, här är bilderna

Xiaomi Pad 6S Pro

11 / 02 uppdatering: de första renderingsbilderna av Xiaomi Pad 6S Pro har läckt ut online, du kan hitta dem i artikeln.

Det har nyligen pratats mycket om nästa generation av Xiaomi-surfplattor, med många detaljer (eller snarare rykten) om nästa Pad 7 Pro. Det nya sortimentet kan dock även se till att en ny modell, kallad Xiaomi Pad 6S Pro: här är vad specifikationerna för denna mystiska "mellan" tablett ska vara.

Xiaomi Pad 6S Pro kan vara den nya "mitten" surfplattan

Xiaomi Pad 6S Pro

Hittills har Xiaomi-surfplattorna alltid inkluderat 3 modeller: en standardenhet, Pro-versionen och Max-varianten. Tydligen kunde Lei Juns hus den här gången introducera en aldrig tidigare skådad Xiaomi Pad 6S Pro, åtminstone enligt en kinesisk insiders ord. Terminalen skulle fylla gapet mellan 6-serien och Pad 7-familjen och presentera sig som en mellanmodell. Baserat på de senaste läckorna nästa xiaomi pad 7 pro det kan ha fantastiska specifikationer: det finns till och med rykten om närvaron av Snapdragon 8 Gen 3, Qualcomms senaste flaggskepp SoC.

Men vad kan vi förvänta oss av den påstådda Xiaomi Pad 6S Pro? Enligt insidern borde vi ha ett chipset Snapdragon 8 Gen2, en stor skärm Display da 12,4 " med relation i 16:10, uppdateringsfrekvens a 144 Hz, batteri från 10.000 mAh med påfyllning a 120W, dubbel kamera från 50 + 2 MP, selfiekamera från 20 MP, 4 stereohögtalare och funktioner som skulle integrera den med bilen Xiaomi SU7, företagets första elfordon. Dessutom ser vi på den bakre kroppen några magnetiska stift, troligen för att ansluta ett ad hoc-tangentbord.

De nya Xiaomi-surfplattorna kommer 2024

Xiaomi Pad 7 Max
Pad 6 Max – Tack: Xiaomi

Så Lei Juns hus kunde lansera så många som 4 surfplattor i år, utan att räkna Redmis tillägg. Förutom Xiaomi Pad 6S Pro (uppenbarligen måste dess existens tas med stor försiktighet) bör vi ha de tre modellerna av familjen Pad 7. Inget är ännu känt om grundversionen medan den äldre brodern xiaomi pad 7 pro den ska erbjuda en skärm Display da 10 " a 144 Hz och ha den på sin sida Snapdragon 8 Gen3 (eller 8 Gen 2 Leading Edition, enligt andra läckor). Ett stort batteri skulle inte saknas 10.000 mAh, kanske med påfyllning från 120W. Det skulle också finnas plats för Xiaomi Pad 7 Max, som ska vara märkets första surfplatta med display OLED.

Du vet att vi också är på WhatsApp? Prenumerera på kanalerna nu GizChina.it e GizDeals att alltid hålla dig informerad om aktuella nyheter och de bästa erbjudandena på webben!

⭐️ Upptäck bästa erbjudandena online tack vare vår exklusiva Telegram-kanal.